Sunday, March 30, 2008

Znaci zodijaka

Dele se u četiri elementa :

  • Vatra
  • Zemlja
  • Vazduh
  • Voda

Znaci vatre su strastveni , impulsivni , preduzimljivi , energični , pozitivni i optimistični . Izuzetno su zabavni , ali mogu biti naredbodavni i agresivni kad im ne ide sve od ruke . Često misle da su najpametniji i vole da provociraju ! Znaci koji pripadaju elementu vatre su ovan , lav i strelac .

Znaci zemlje su strpljivi ljubazni i kovencionalni i mogu vam pružiti sigurnost , kako emocionalno , tako i materijalno . Međutim , bikovi mogu biti vrlo tvrdoglavi , device kritički nastrojene , a jarčevi pesimistični i veoma sebični .

Znaci vazduha su često inteligentni , duhoviri , pričljivi i umetnički orjetisani . Međutim oni su i nestalni i skloni flertu . Vage vas mogu dovesti do ludila svojom neodlučnošću . Blizance ćete teško svrteti na jednom mestu , dok su vodolije znak koji je najmanje predvidiv od celog zodijaka.

Znaci vode su rak , škorpija i ribe . Rakovi su karakteristični po tome što imaju česte promene raspoloženja , ribe su jako nepraktične , a škorpije su često poslovno uspešni ljudi .

No comments: